Smartlog v3 » Maria-magdalena » Tilbage ved Herrens fødder.
Opret egen blog | Næste blog »

Maria-magdalena

En ejet slavinde.

Tilbage ved Herrens fødder.

26. May 2009 09:05, maria-magdalena

Jeg fandt tilbage på plads hos Herren, kun her trives jeg og kun her hviler jeg helt i min fulde identitet. At være slavinde er mit livs omdrejningspunkt. Når jeg så ind i mellem kommer til kort bliver jeg slået helt ud af kurs, jeg bliver valklende og rastløs, mister perspektivet, og føler mig faktisk formålsløs. Jeg besider klart et perfektionistisk gen, og som slavinde stræber jeg kun på at det skal udvikles, kun det bedste er godt nok til Herren. De høje krav jeg stiller til mig selv gør at det er ekstra frygteligt når jeg fejler, det ligger på min rygrad at vide, at der ingen undskyldning er for at fejle i mit sted, det må og bør ikke ske. Når det så sker aligevel fordi jeg er et lille ufuldkomment menneske, bør jeg øjeblikkeligt kaste mig ned for Herrens fødder i omvendelse, og bare ligge der, og så absolut intet foretage mig så længe det raser inden i, jeg må, skal og bør simpelthen blive bedre til den del. Det må være næste mål at tilegne mig denne kunnen som slavinde, bog på hovedet, go home....

Når jeg så lander der hvor jeg fejler så bravt fordømmer jeg mig selv ekstremt, jeg ved jeg kan præstere bedre, det er ikk evnerne jeg mangler (så var det en anden sag) men det er viljen der mangler. Ikke viljen sådan overordnet set, men viljen lige der i nuet.... jeg bliver virkelig utilfreds med mig selv, føler mig formålsløs og ubrugelig. Så er der kun et der kan kalde mig tilbage til den sande overgivelse hvor jeg genfinder min værdighed, ingen psykolog samtaler om selvværd ville nytte noget her....

Da jeg der befinder mig i en tilstand hvor jeg føler mig dum, elendig, uduelig, ubrugelig og slet ikk egnet til brug for Herren har jeg svært ved at stå til Hans rådighed. Praktisk set altid til rådighed, men den mentale slavindedel er ikke med. Kun Herren kan kalde mig tilbage mentalt, jeg formår det ikke selv. Kun når Han tvinger sig adgang til min krop og indtager mit sind, kan jeg finde hjem. Kun ved Hans magt og styrke, Hans vilje, Hans overgreb mærker jeg mit slavinde værd vende tilbage, og kun gennem smerten løses jeg fra fordømmelsen.

Tak Herre at du har ført mig tilbage på plads ved dine fødder, omend det ikke altid er det letteste for mig, erkender jeg det er min sande plads, så af hjertet et hengivent tak.

Kommentarer

 1. geisha
  27. May 2009 14:10
  1

  søde du,

  Jeg er glad for, at du har fundet tilbage til din plads og glæder mig over, at du har en Herre, der gerne hjælper dig på vej :-)

 2. batseba
  28. May 2009 22:11
  2

  At sidde der hos Herren sammen med dig, bringer mig stor glæde og taknemmelighed, min kære maria tak for 24 timer i himlen.

  mange tanker til jer på vej hjem i bil

  batseba

Tags